INSTETUNET – Tomannsbustad nr 11A og 11B

Tomt nr 11

Tomt nr 11 / leilighet nr 11A og 11B i nordre Instetunet er en funksjonell og innholdsrik tomannsbolig med et moderne designuttrykk.

Dette er drømmehuset for deg som er opptatt av både det funksjonelle og estetiske. Boligen er en innholdsrik tomannsbolig med et moderne designuttrykk, rene linjer og pulttak. De store vinduene slipper inn masse lys, og skaper en fin nærhet til omgivelsene. Fordelt på to etasjer har du per bolig cirka 120 m2 å boltre deg på. I tillegg kan du få en frittstående garasje med sportsbod i samme design som huset, som vil utvide bruksarealet med 24 m2 og øke lagringsmulighetene.

Den overbygde hovedinngangen ligger i første etasje, eller på øvre plan, siden dette er et hus tilpasset en skrå tomt. Du kommer først inn i et vindfang med tilgang til både bad og en bod, som kan benyttes som garderobe ved behov. Deretter trer du inn i det store fellesrommet med åpen kjøkken- og stueløsning. Langs den ene veggen har du store vinduer som strekker seg fra gulv til himling. Dette gjør rommet både lyst og luftig. Her er det også dør ut til en sjarmerende balkong, med stilig rekkverk i glass.

En trapp fra fellesrommet leder deg ned til sokkeletasjen med hall, bod og et kombinert bad og vaskerom, samt husets tre soverom. De to største rommene har store vindusflater med dør ut mot terrassen og uteområdet. Her har du en trivelig plass med gode muligheter for grilling i sommerhalvåret.

Huset er tilpasset en skrå tomt.

TEKNISKE DATA:

TOMTEFORHOLD: Skrå
BEBYGD AREAL: 156 m²
AREAL PRIMÆRROM: 107 m²
BRUKSAREAL TOTALT: 139 m²
STØRSTE LENGDE: 13,8 m
STØRSTE BREDDE: 14,2 m
BRUKSAREAL 1.ETG: 62 m²
BRUKSAREAL 2.ETG: 58 m²
ANTALL ETASJER: 2
ANTALL SOVEROM: 3
ENERGIKARAKTER: B
Kontakt oss
for ein uforpliktende prat