INSTETUNET – Tomannsbustad nr 4, 5, 6, 12, 15, 16, 17, 21

Signatur 300 er en funksjonell og innholdsrik tomannsbolig med et moderne designuttrykk.

Dette er drømmehuset for deg som er opptatt av både det funksjonelle og estetiske. Signatur 300 er en innholdsrik tomannsbolig med et moderne designuttrykk, rene linjer og pulttak. De store vinduene slipper inn masse lys, og skaper en fin nærhet til omgivelsene. Fordelt på to etasjer har du per bolig cirka 100 m2 å boltre deg på. I tillegg kan du få en frittstående carport med sportsbod i samme design som huset, som vil utvide bruksarealet med 26 m2 og øke lagringsmulighetene.

Den overbygde hovedinngangen ligger i første etasje, eller på øvre plan, siden dette er et hus tilpasset en skrå tomt. Du kommer først inn i et vindfang med tilgang til både bad og en bod, som kan benyttes som garderobe ved behov. Deretter trer du inn i det store fellesrommet med åpen kjøkken- og stueløsning. Langs den ene veggen har du store vinduer som strekker seg fra gulv til himling. Dette gjør rommet både lyst og luftig. Her er det også skyvedør ut mot til en sjarmerende, liten balkong, med stilig rekkverk i glass.

En trapp fra fellesrommet leder deg ned til sokkeletasjen med hall, bod og et kombinert bad og vaskerom, samt husets tre soverom. De to største rommene har store vindusflater med skyvedør ut mot terrassen og uteområdet. Her har du en trivelig plass med gode muligheter for grilling i sommerhalvåret.

Signatur 300 er tilpasset en skrå tomt.

TEKNISKE DATA:

TOMTEFORHOLD: Skrå
BEBYGD AREAL: 144 m²
AREAL PRIMÆRROM: 93 m²
BRUKSAREAL TOTALT: 125 m²
STØRSTE LENGDE: 13.3 m
STØRSTE BREDDE: 10.5 m
BRUKSAREAL 1.ETG: 49 m²
BRUKSAREAL 2.ETG: 50 m²
ANTALL ETASJER: 2
ANTALL SOVEROM: 3
ENERGIKARAKTER: B
Kontakt oss
for ein uforpliktende prat