INSTETUNET – Einebustad nr 10, 13, 14

Signatur 303 er en lekker enebolig over to plan med spennende fasade, moderne design og gode planløsninger.

Et spennende materialvalg med en miks av tre og glass gir dette huset et flott og moderne særpreg. Huset med187 m2 i bruksareal går over to plan, og har egen carport, tre soverom, to balkonger, åpen stue- og kjøkkenløsning, to bad og separat vaskerom. Den romslige eneboligen er tilpasset en flat tomt, og kan også kjedes for større feltutbygginger.

Selve inngangen finner du i første etasje med et praktisk overbygg, som har åpen carport under og stor, lekker terrasse over. Her kommer du først inn i husets hvile- og avslapningssone med to soverom og en tv-stue, som også kan fungere som gjesterom eller ekstra soverom ved behov. Etasjen har også et bad og separat vaskerom, samt to boder. Den ene med inngang fra utsiden.

Trappen fra hallen leder deg opp til det store fellesrommet, som er både  lyst og luftig med åpen løsning mellom kjøkken og stue, og med en skrå himling over. De store vindusflatene gir god kontakt med omgivelsene og naturen rundt, mens de to balkongene inviterer til hyppig bruk i sommerhalvåret. På dette planet har du også en egen sone bestående av et stort soverom med eget walk-in-closet og kort vei til badet. Her har du alt du trenger på ett plan.

Signatur 303 er tilpasset en flat tomt.

TEKNISKE DATA:

TOMTEFORHOLD: Flatt
BEBYGD AREAL: 124 m²
AREAL PRIMÆRROM: 150 m²
BRUKSAREAL TOTALT: 187 m²
STØRSTE LENGDE: 12.3 m
STØRSTE BREDDE: 11.5 m
BRUKSAREAL 1.ETG: 83 m²
BRUKSAREAL 2.ETG: 83 m²
ANTALL ETASJER: 2
ANTALL SOVEROM: 3
ENERGIKARAKTER: C
Kontakt oss
for ein uforpliktende prat